Емили Ратайковски пак ни събра очите

Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в нейн стил – секси и провокативни.
И ето, че поредният такъв е налице. В Instagram Емили качи снимки от концерт, на който е присъствала наскоро, и освен че от тях си личи колко много се е забавлявала, няма как да пренебрегнем и секси визията, с която се е проявила на събитието.
За повода Емили Ратайковски е облякла бански на Inamorata, собствената си марка. Моделът Encinitas е цял бански на бели и оранжевочервени ивици, които наподобяват шарката на зебра, и се продава за 160 долара, пише Vogue. Но освен цената, забележително е и нещо друго характерно точно за този бански – дръзкото деколте и доста изрязаната му долна част, благодарение на които за въображението ни не остава много.
Емили Ратайковски обаче не се е пуснала на събитие само по бански, трябва да отбележим. Но е факт, че отново ни събра очите с тази провокация, която е на съвсем друго ниво заради начина, по който е изпълнена. Цялостната визия на модела за вечерта е доста закачлива, допълнена с мини пола в цвят каки и каубойски ботуши.
Но акцент си остават банските. А и няма как да е иначе. Все пак, Емили продължава да рекламира дрехите на собствената си марка. И в предишни нейни Instagram постове сме я виждали в други бански на Inamorata, но изобщо няма как да имаме нещо против това. Дори напротив – напълно съгласни сме с Емили, че най-добрият начин да рекламираш продуктите си, е когато самият ти показваш, че ги харесваш и създаваш с желание.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямото признание за Аврил Лавин

Кой би си помислил, че от излизането на емблематичния за Аврил Лавин албум Let Go са изминали цели 20 години? Но и да го мислим, смисъл няма… Безспорен факт е обаче, че точно той изстреля изпълнителката на върха с хитовете “Complicated”, “Sk8er Boi” и “I’m With You”.   А сега Аврил Лавин отбеляза паметния […]