Награждават победителите в Европейското първенство по ветроходство

Награждаването на новите европейски шампиони по ветроходство ще се проведе в събота,  9-ти октомври, от 18 ч. на Морска гара- Варна. В надпреварата участваха 219 състезатели в двата олимпийски класa за жени и мъже – ILCA 6 и ILCA 7. Официални гости на събитието ще бъдат Златко Якелич, заместник-председател на EUILCA (Европейската асоциация в клас ILCA), Августин Аргуeлес (завеждащ комуникационния отдел на EurILCA), Росен Марангозов – председател на Българска федерация по ветроходство, и други.

Европейското първенство се организира от СК „Черно море Бриз“, Българска федерация по ветроходство, Община Варна, Министерството младежта и спорта, с подкрепата на Пристанище Варна.

 

Next Post

Наградиха победителите в Европейското първенство по ветроходство в клас ILCA

Победителите в Европейското първенство по ветроходство в клас ILCA получиха призове на официална церемония на Морската гара, съобщиха от дирекция “Спорт” към Община Варна.   Трети пореден златен медал за британския отбор при мъжете спечели Майкъл Бекет, който стана европейски шампион в олимпийския клас ILCA7  за 2021 г. Сребърният и […]

Subscribe US Now