Мария Игнатова побърка феновете на “Капките”, направо я съсипаха! СНИМКА

Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на “Като две капки вода” – че на следващия лайф в журито, като гост звезда, ще седне Мария Игнатова, предизвика много бурни реакции в социалните мрежи.

В рамките само на няколко дни фейсбук и инстаграм буквално прегряха от разпалени коментари, а причината е, че според мнозина блондинката няма място до Хилда Казасян Васко Найденов и Фънки, тъй като в музикално отношение е кота нула.
Мария Игнатова показа влудяваща СНИМКА 18+, а до краката й наднича…

В онлайн писанията се припомнят актьорските опити на бившата изгора на Димитър Рачков в сериала “Полицаите от края на града” и се определят като много далечни от актьорското майсторство, например на Юлиян Вергов, който също е част от оценяващите в “Капките”.
Нойзи изненада с любовно признание и показа как Мария Игнатова… СНИМКА
“Защо я викат??? Защото е имала връзка с Димитър Рачков ли? Може би нещо ще се случи между тях, ама дали ще е хубаво или лошо…”, се казва в един от многобройните коментари.
Какво точно ще се случи между Мария Игнатова, която вече е съпруга на Ивайло Цветков – Нойзи, и Димитър Рачков, който посрещна с израза “Аз заспивам” новината за предстоящата поява на бившата си във формата, ще разберем съвсем скоро, по време на следващия лайф на “Капките”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Бен Афлек не уважи наградите SAG

Преди броени дни в Санта Моника Гидията на филмовите актьори (SAG) раздаде своите награди за постижения в киното и телевизията. 49-годишният Бен Афлек беше номиниран за най-добър актьор в поддържаща роля в режисирания от Джордж Клуни филм The Tender Bar. В него Афлек влиза в ролята на барман от малък […]

Subscribe US Now