Най-унизителният момент за Марго Роби

Марго Роби и Райън Гослинг са секси и талантливи – две достатъчно добри причини в Холивуд шумно да се говори за тях.
И двамата се превърнаха в едни от най-обсъжданите знаменитости това лято, когато бяха заснети снимки, на които ги виждаме как се развихрят на снимачната площадка на предстоящия им филм “Барби”.
Причината кадрите да нашумят толкова много в интернет пространството, са колкото сладките им, толкова и абсурдните костюми, които бяха облекли. Но, да, така е, актьорите са наясно с рисковете на професията си. Марго Роби и Райън Гослинг трябваше да носят съответстващи си каубойски екипи, а след това и да се пързалят с ролкови кънки, облечени в ярки флуоресцентни тоалети. И всичко това, навън, на публично място, пред любопитните погледи на множество непознати.
Както и се очаква, начинът, по който тогава са изглеждали двамата актьори, просто е нямало начин да остане незабелязан. Всъщност, реакцията на случайните минувачи е била толкова бурна, че дори самата Марго Роби не я е очаквала. Е, предполагала е, че двамата с Райън Гослинг ще привлекат погледи, но не и че ще се превърнат в основна атракция.
В интервю за американското телевизионно предаване The Tonight Show актрисата признава, че изобщо не е била готова светът да я види по толкова естествен начин в ролята ѝ на Барби, пише Entertainment Weekly.
“Не мога да ви опиша колко бяхме унизени между другото”, признава тя. “Изглеждахме сякаш се смеем, забавляваме се, но отвътре умирахме. Помислих си: “Това е най-унизителният момент в живота ми.” Толкова срамен.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истината за раздялата на Шакира и Жерар Пике

Слабо е да кажем, че Шакира не преживява най-добрата си година. Раздели се с дългогодишната си половинка и баща на децата й Жерар Пике, баща й е сериозно болен, а за капак испанските власти решиха да я съдят за укриване на данъци. 45-годишната звезда обаче даде откровено интервю за американското […]

Subscribe US Now