След 30 години брак – щастливи ли са заедно Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели

Любовната история на Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели започва през 1993 г., когато се запознават и още на същата година се и женят.
Двамата всъщност се срещат за първи път благодарение на най-добрата приятелка на актрисата, която е искала да ѝ уреди среща на сляпо. Въпреки че Мишел Пфайфър дотогава вече е имала няколко несполучливи такива срещи, все пак се съгласява.
Така тя и приятелката ѝ се озовават на боулинг парти, на което присъства и Дейвид Е. Кели. Странното в ситуацията обаче е, че преди партито той вече се е познавал със сестрата на Мишел. Затова и актрисата се пошегувала, че всъщност той и сестра ѝ вече са се открили и са си паснали. Приятелката на Пфайфър обаче настоява двамата да се запознаят. Правят го и в крайна сметка не просто се харесват, но скоро след това и създават семейство заедно.
По времето на запознанството си с Дейвид Е. Кели, Мишел Пфайфър вече е в процес на осиновяване на дъщеря си Клаудия Роуз. След като двойката се жени, той също осиновява момиченцето, а по-късно се ражда синът им Джон Хенри, пише Hello.
През всички години от съвместния им живот обаче, двамата така и никога не работят заедно. Въпреки че Дейвид Е. Кели е популярен сценарист и продуцент, Мишел Пфайфър предпочита той да си остане само нейн съпруг и да не се превръща в колега. Актрисата признава, че предпочита да разграничава личния от професионалния си живот, защото ѝ се струва “твърде рисковано” да ги смесва.
Е, каквито и да са правилата и на двамата в брака им, явно определено работят в тяхна полза. В противен случай едва ли щяха да са вече толкова много години заедно.
Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели тъкмо отбелязаха 30-ата си годишнина от брака си и по този повод актрисата качи тяхна обща снимка в Instagram профила си. Към селфито тя пише съвсем кратко: “30 години блаженство”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ники Минаж с дебют в американското издание на Vogue

Макар и да е заета преди всичко с промоцията на предстоящия си студиен албум “Pink Friday 2”, Ники Минаж намира време да блесне и на корицата на Vogue. Минаж вече е била представяна на челната страница на арабското и японското издание на престижното списание – съответно през 2018 г. и […]