Виктория Петрова се изнесе от дома на Красен Кралев! СНИМКИ

Водеща на новинарската емисия на bTV Виктория Петрова се раздели с бившия спортен министър Красен Кралев. Новинарката дори вече си е събрала багажа и е напуснала дома на бившия си приятел, като това се случва още през лятото на миналата година.

Брюнетката взела решението да прекрати дългата си връзка с Кралев, защото любовта им вече не била същата, а от чувствата не било останало почти нищо, поради което и отношенията им били тотално изчерпани. Освен това 43-годишната журналистка отдавна мечтаела за деца, докато нейният възлюбен, който вече има голяма дъщеря, нямал намерение тепърва да дундурка бебе.
Нова драма в bTV! Гена Трайкова прави преврат срещу Виктория Петрова…

Раздялата им не е изненада за приятелите на новинарката, защото двамата неведнъж са били скарани, но след това отново са давали шанс на връзката си. След изнасянето й от дома му през лятото обаче изглежда отношенията им са приключили окончателно и няма връщане назад, пише “Галерия”.
Няма да повярвате какво е работила Виктория Петрова, за да се издържа
Припомняме, че Виктория Петрова и Красен Кралев изкара заедно шест години. Двамата се запознават по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта в предаването “Лице в лице” при Цветанка Ризова. Пред студиото той среща Виктория Петрова, която, не щеш ли, спира точно при него. Но не да си говори с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна. Тя учтиво ги запознава и дори възкликва: “Как е възможно да не се познавате, при положение че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите”.
Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.
“Лице в лице” приключва и навръщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му – все пак е първото му тв участие като министър, той не спира да пита за красивата водеща. Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния й имидж, нито със слуховете, изписани в медиите. Още тогава чува, че брюнетката има силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си именно на тези качества, защото постига всичко без никакви протекции.

След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието й, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв “Европа”, където тя за първи път започва да се занимава с телевизия. След първата им среща той я кани на кафе, но тя колебливо отказва.
Кралев обаче не се примирява с нейното решение и проявява настойчивост. Накрая Виктория склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължим дълго.
Всъщност се случило точно обратното. Двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа. Още на следващия ден Петрова споменала пред колеги от bTV, че е срещнала интересен мъж и няма търпение да се види отново с него, но запазила името му в тайна.
За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Вики запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него, а малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им.
Сега Виктория няма мъж до себе си и е решила да се отдаде изцяло на работата и образованието си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пълна промяна! Емануела смени и мъжа, и цвета СНИМКИ

Емануела явно е решила да прави кардинална промяна с живота си, каквото обикновено казват, че се случва, когато една жена промени прическата или цвета на косата си. Е, при поп фолк звездата това вече е факт. След като смени мъжа, изпълнителката направи същото и с багрите на косите си. Реакциите […]

Subscribe US Now