Шеф Михалчев напусна “Мастършеф”, но се появи в друго предаване СНИМКА

Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито на „Мастършеф“, стана ясна причината за това негово решение.

От кулинарното шоу на Би Ти Ви суши майсторът се мести в Нова телевизия. Той вече показа снимка от кухнята на „Хелс Китчън“ заедно със своя бивш колега от „Мастършеф“ – Виктор Ангелов, който се премести там още преди 4 години.

Петър Михалчев явно не смята да къса окончателно с кариерата си на тв звезда, а само да намали оборотите. Затова, вместо да работи в „Мастършеф“, където снимките са от сутрин до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „Хелс Китчън“.
Миналия понеделник татуираният готвач съобщи, че е в Нова телевизия. С това, без много да се обяснява, той даде да се разбере защо вече няма да работи в Би Ти Ви.

Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в публичното пространство вече 4 години – откакто шеф Ангелов напусна „Мастършеф“, а именно – какви са отношенията между Ангелов и бившите му колеги в шоуто на Би Ти Ви.
„А…! С Виктор Ангелов, винаги сме били приятели и колеги“, написа шеф Михалчев в коментар към снимката си.
Той най-накрая сложи край на спекулациите, че в журито, с което тръгна „Мастършеф“ преди 7 години, е имало междуличностни проблеми. Такива явно никога не са съществували и единствената причина шеф Ангелов да напусне Би Ти Ви заради Нова тв най-вероятно е била по-добро заплащане, пише “Уикенд”. 

Новината, че шеф Михалчев отново ще работи с шеф Ангелов, предизвика вълна от позитивни реакции. Засега той най-вероятно ще участва единствено като гост в предаването на Виктор Ангелов. Очаква се обаче занапред да се включи пълноценно или като негов партньор в „Кухнята на ада“, или със свое собствено предаване в Нова тв./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now