Иван излетя от “Фермата” след унизителен разгром на Арената

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя “Канатица” от “Елбетица” във “Фермата”, а един от силните играчите в разгромения червен отбор напусна завинаги риалитито.

Срещу професорския син Иван гласуваха четирима от съотборниците му с мотива, че в тима са останали много малко жени и е време да си тръгне мъж. Още толкова червени играчи обаче дадоха наказателен вот срещу учителката Теодора с обяснението, че е твърде неуверена и хленчеща.
Умря култов участник от “Фермата”, а за смъртта съобщи Натали Трифонова

След изравняването на гласовете “Елбетица” получи правото да „пусне гилотината“ и да реши кой от конкурентния отбор да си тръгне – професорският син или учителката. Само след минута размисъл, зелените единодушно посочиха Иван.
Правят битка за проклети жени във “Фермата”, а те…
Решението им разплака участника, който не криеше чувствата си от първия ден в предаването. “Аз съм емоционална личност, разстройвам се лесно. Във “Фермата” станахме едно семейство, защото прекарваме заедно по 24 часа в денонощието, колкото не прекарвам с жена ми и децата ми”, каза Иван. Преди да си тръгне от “Фермата” той се похвали и с най-голямата си победа – да търпи в обкръжението си земеделеца Кенан, който се прослави с грубото си поведение и примитивно чувство за хумор./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нови подробности около смъртта на Матю Пери

Изненадващата смърт на Матю Пери се превърна в тема номер едно в последните два дни. Докато едни скърбят за актьора от “Приятели” и изразяват своята обич и благодарност към него, други искат да разберат повече какво точно се е случило на 28 октомври в дома му, за да се стигне до фаталния […]