Нови подробности около смъртта на Матю Пери

Изненадващата смърт на Матю Пери се превърна в тема номер едно в последните два дни. Докато едни скърбят за актьора от “Приятели” и изразяват своята обич и благодарност към него, други искат да разберат повече какво точно се е случило на 28 октомври в дома му, за да се стигне до фаталния край.
Информацията на този етап все още е оскъдна, защото тече разследване, но някои подробности достигнаха до световните медии. В дома му не са открити наркотици, но пък е имало много алкохол и не малко различни видове лекарства.
Актьорът не веднъж е признавал, че е пристрастен към различни видове опиати. В момента на смъртта му в неговия дом е имало антидепресанти, лекарства против тревожност и лекарство за ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест).
Тепърва ще се извърши токсикологичен анализ, който да установи дали той е приел някои от тези лекарства, как ги е смесил и дали евентуална комбинация с алкохол не е причината за смъртта или довела до удавянето му. Вече е извършена аутопсия, но се очакват и резултатите от въпросния анализ, за да се излезе с категорична позиция за причината за смъртта на актьора.
Междувременно от TMZ разкриват, че преди да се прибере вкъщи в събота, Матю Пери е прекарал два часа в игра на пикълбол на игрище наблизо. А присъстващите там потвърждават, че е изглеждал напълно здрав и в добро настроение.
След като приключил с това занимание, актьорът е позвънил на асистента си и му е възложил задачата да му купи нов iPhone и нов чифт диоптрични очила. Два час по-късно именно асистентът е този, който го намира безжизнен в джакузито.
Тялото на Матю Пери вече е предадено на неговите близки, но все още няма информация къде и кога ще се състои поклонението и погребението. Междувременно семейството на актьора изпрати кратко изявление до People, в което се казва, че са “с разбито сърце от трагичната загуба на нашия любим син и брат”.
“Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел”, се казва още в изявлението. “Всички вие означавахте толкова много за него и ние оценяваме огромното вълна от любов”, завършват опечалените роднини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александър Сано стана тираджия, а красивата му жена Нели не е на себе си СНИМКА

Александър Сано и Нели Атанасова са една от най-стабилните ни светски двойки, около която напоследък се случват много любопитни неща. След като наскоро красивата брюнетка разкри къде е и какво представлява любовното им гнездо, ето, че Сано я изненада с новата си работа… на тираджия. Актьорът седна зад волана на […]