Дъщерята на Пол Уокър с интимно признание

На 24 юни Върховният съд на САЩ анулира конституционното право на аборт за жените в страната. Скандалното решение предизвика гнева на много хора, а много популярни жени сподели собствените си истории, свързани с аборта.
Една от тях беше и дъщерята на покойния Пол Уокър.
“Днес правим крачка назад в историята и отбелязваме огромна несправедливост спрямо жените в САЩ”, написа Медоу Уокър в публикация в Instagram. И допълни, че милиони жени трябва да вземат решение да направят аборт по една или друга причина.
“Аз също бях пред това решение, но през 2020 г. Когато светът се бореше с пандемията, аз трябваше да направя аборт”, пише още 23-годишният модел. Тя допълва, че благодарение на грижите на лекарите е щастлива и здрава в момента.
“В свят, в който жените постоянно са поставяни на ръба, това ми се вижда като най-големият удар срещу тях. Да забраниш абортите не предотвратява абортите, а само безопасния начин да направиш аборт.”
Медоу Уокър е само една от многото популярни личности, които останаха шокирани от решението на Върховния съд на САЩ. То дава възможност в отделните щати да бъдат въвеждани закони за пълна забрана на правото на аборт на жените, независимо от обстоятелствата, довели до него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Боби Манекена хвърли бомбата: Пиленцата от Монако се разделиха! СНИМКИ

Боби и Нина от “Смени жената”, които станаха популярни като Пиленцата от Монако, продължават да предизвикват вниманието в социалните мрежи – и най-вече подигравките на потребителите. Последната изцепка на Нина – да се прибира у нас с влак и автобус, докато обяснява наляво и надясно в какъв лукс живее, изби […]

Subscribe US Now