Как Дженифър Лопес поддържа страхотната си форма

На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи от енергия и разбира се, изглежда невероятно. Както и можем да предположим обаче, за да поддържа добра форма, певицата задължително включва тренировки в режима си.
В последното си видео в Instagram Джей Ло ни показва и как точно извайва тялото си. На кадрите виждаме откъси от тренировката ѝ на открито, която включва както йога движения, така и упражнения с тежести.
Облечена в розов спортен екип и, естествено, с персонализирани дъмбели, на които е гравирано името ѝ, певицата демонстрира издръжливост, гъвкавост и идеална координация.
“Дневна доза здраве”, пише в описанието на поста си Дженифър Лопес.
Отдадеността ѝ към тренировките всъщност не са тайна за никого, а личната ѝ треньорка Трейси Андерсън и преди е споделяла как певицата поддържа стегнатата си фигура.
По думите на треньорката Джей Ло има перфектна физическа грамотност, познава тялото си изключително добре и знае точно от какво има нужда то.
“Дженифър е толкова мотивирана отвътре и е толкова трудолюбива. Не познавам някой, който да има нейната етика”, допълва Трейси Андерсън.
Колкото и обаче да е стриктна с режима си, певицата все пак знае границите си.
“Тя познава много добре своя двигател. Не прекалява с тренировките, ако трябва да е на сцената, което е през повечето време”, издава още треньорката на Дженифър Лопес пред E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марая Кери на 54 или Марая Кери на 55 - това е въпросът

Днес, 27 март, рожден ден празнува американската певица, продуцент, текстописец и актриса Марая Кери. Въпреки че не сме сигурни точно на колко става, защото на много места в интернет като година на раждане се споменава както 1969 г., така и 1970 г., да видим някои интересни факти за живота ѝ. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now