Гала крие голяма тайна, но съвсем скоро ще…

Фактът, че от два месеца насам щерката на Гала се е покрила, породи множество въпросителни. Феновете на тв водещата съвсем основателно подозират, че в скоро време ще стане баба, предвид факта, че Мари не е била активна в социалната мрежа от средата на юли, което за нея е повече от необичайно, тъй като се занимава с инфлуенсърство.

За никого не е тайна, че Мари Будева от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, с която Гала е много добра приятелка.
Мари и Константин имат връзка от ученическите си години, а от скоро време заживяха в собствен дом. Апартаментът им е в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали, пише “Уикенд”.

Няма причина, която да възпрепятства появата на първата им рожба, предвид факта, че Константин произхожда от милионерско семейство и е обезпечен финансово. След като и двамата вече наближават 30-те, плановете за бебе започнали да идват на дневен ред.Покрай всички тези факти, последователите на Мари предполагат, че или е бременна, или е сменила попрището, или пък се е покрила поради друга причина, която до момента не е известна.
Почитателите ѝ се надяват това да не е свързано със сериозни здравословни проблеми. Според мълвата 56-годишната Гала нямала нищо против щерка ѝ да я направи баба, дори я насърчавала да започнат с опитите. Припомняме, че самата тя бленуваше за второ дете преди време, но Стефан Николов така и не пожела да ѝ подари това щастие.
По-паметливите припомнят, че по време на почивката на Гала и Стефан през август на Малдивите, двойката бе придружена от дъщерята на Николов от първия му брак, но Мари отново липсваше. Предполага се, че е имала основателна причина да не пътува на далечни разстояния./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Йорданка Христова заговори за смъртта: Оцелях като по чудо при...

Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли голяма бомба само няколко дни след 80-годишния си юбилей. Тя разголи душата си и за първи път призна едни от най-големите си тайни, които е крила до този момент.  Шармантната естрадна легенда има кошмарен инцидент със самолет, който по чудо я оставя жива и […]