Кристиан Костов за втори път с К-19, не вижда без очила и не може да… СНИМКА

Кристиан Костов отново е с коронавирус, но този път, за разлика от първия, положението е много по-различно. Това стана ясно от тв интервю с изпълнителя в ефира на Нова телевизия.

“Не беше толкова зле, колкото първия път, но този път симптомите след COVID са по-тежки. Нося очила, защото не виждам нищо, не мога да спя и всичко ми миреше по странен начин”, разказа Кристиан.
Кристиан Костов разкри за смяната на пола и разкри, че го… СНИМКА
След като той се заразява повторно с коронавирус и цялото му семейство лягат болни. “Баща ми беше добре, но майка ми влезе в болница. Тя не беше ваксинирана”, споделя още певецът. И поясни, че не се е чувствал зле, но една вечер започнало да да го боли цялото тяло и главата. Имал чувството, че умира. В Русия обаче не може да отиде на лекар, защото няма свободни, в болниците няма и места.

Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов
“Не е толкова страшно, проблемът е, че хората се борят срещу неща, които не разбират. В Русия си препращат неверни статии, защото не знаят. Но тяхната задача е да се доверят, а не да разбират всичко”, казва Кристиан./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Внучката на Тодор Колев блесна гола в кабаретно шоу ВИДЕО 18+,

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева нагорещи до крайност социалните мрежи с това, което показа. Актрисата, която видяхме и в култовия медицински сериал “Откраднат живот”, е повече от изкусителна. Причината да изглежда по този начин се оказа специално кабаре шоу, в което Теодора взима участие. Нейният номер е въртенето […]

Subscribe US Now