Албена Вулева “захапа” хейтърите от плажа, в мрежата стана страшно! СНИМКИ 18+

Може и скоро да не сте чели нищо за Албена Вулева, но със сигурност не сте изненадани, че тя успява, по един или друг начин, отново да прикове вниманието.

Бившата тв водеща в момента се е отдала на тотален плажен релакс в Кипър, но не пропуска да “захапе”, разбира се, недоброжелателите си, които пък май никога не спят.
Албена Вулева удари дъното, съблича се за пари и иска… СНИМКА

В скорошен пост в профила си в социалните мрежи Вулева направи няколко любопитни препратки и сравнения, които моментално предизвикаха бурни реакции срещу нея в посока, че самочувствието й, явно, бая е пораснало.
Потрес! Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели СНИМКИ 18+
Причина за раздразнението у мнозина се оказаха и изказвания, които класифицират обикновените плажове като “компот от хора”. И друго: “Пафос е хубаво място, но нощният живот свършва рано.. За моя стил на живот… Както и да е, това място е в моите топ 3 места за посещение в Пафос. До тук. Хубава гледка и сервират в красиви чаши” , пише още устатата блондинка в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво става с Галена? Стресна феновете си в този вид... СНИМКИ 18+

Поп фолк дивата Галена не е спирала да бъде в полезрението на феновете си, особено когато реши да прави драстични промени във визията и цялостното си излъчване. Наскоро нейни фенове изтръпнаха, като я видяха, защото се оказа, че изпълнителката е драстично отслабнала. Разбира се, според мнозина просто изглежда в топ […]