Какво става с Галена? Стресна феновете си в този вид… СНИМКИ 18+

Поп фолк дивата Галена не е спирала да бъде в полезрението на феновете си, особено когато реши да прави драстични промени във визията и цялостното си излъчване.

Наскоро нейни фенове изтръпнаха, като я видяха, защото се оказа, че изпълнителката е драстично отслабнала. Разбира се, според мнозина просто изглежда в топ форма, но не са малко и последователите й, за които факта, че на Галена й се виждат чак ребрата, никак не им понесе.
Галена и Меди попариха феновете с много лоша новина СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

Какво точно прави поп фолк звездата и дали не спазва драконовски хранителен режим, само времето ще покаже, а това, което става ясно до момента, със сигурност е очевидната промяна в килограмите. Галена е отслабнала до неузнаваемост!
Галена се гаври с Пиленцето Нина по време на свое участие ВИДЕО
Редукцията на теглото обаче, за съжаление на мнозина, се е отразил и на пищния бюст на Галена. Нея явно това хич не я притеснява, поне за момента. Променената Галена се вижда в целия си блясък в клипа й “Еуфория”, както и в “Welcome to Bulgaria”, в който пее в дует с диджей Дамян./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Есил Дюран с покъртително признание за родните плажове и... ВИДЕО

Напоследък Есил Дюран е станала особено активна в даването на мнения за случващото се не само в обществения, но и в политическия живот у нас. Този път обаче, го направи директно от плажа, а думите й режат като нож онези, на които този смисъл хич не им харесва! В скорошен […]

Subscribe US Now