Силвия Кацарова пред БЛИЦ TV: Коя е тази награда, която би могла да бъде по-голяма от любовта на публиката

На 18 октомври в зала 1 на НДК се състоя заключителния концерт на турнето “Обич и песен”, където се изявиха едни от най-големите и обичани естрадни звезди у нас. 

Безспорно сред големите имена се откроява това на Силвия Кацарова. Наш репортер се разходи зад кулисите на концерта и приклещи някои от участниците. Ето какво сподели за БЛИЦ обичаната Силвия Кацарова: 
– Как ви посрещна публиката на концерта “Обич и песен”? Доволна ли сте?
– Прекрасна публика, много топла и зажадняла за българската популярна песен. Това лято за нас беше вълшебно с турнето, което направихме в цялата страна, което премина с грандиозен успех. Навсякъде се получаваше божетсвена атмосфера, магия между нас и нашите почитатели. Какво по-хубаво можем да искаме?! Коя е тази награда, която би могла да бъде по-голяма от любовта на публиката?! Няма такава! 
– Можем да кажем, че това е едно ново начало след пандемията, която безпорно се отрази на всички ни… 
– Да, възможно е. Наистина хората нямаха шанс да бъдат заедно. Липсваше им всичко това – музика, театър, различни развлечения. Затова всички жадуваха за тази близост. 

– Имате неостарвяващи песни, които хората знаят наизуст и пеят с пълно гърло. Но има ли формула за правене на хит?
– Никога не съм приемала песен, която аз не харесвам. Ако не я запомня от две слушания – отказвам я! Затова почти всички мои песни са приети и обичани от публиката. Формулата за хит е хубава мелодия със запомнящ се текст. Това е най-важното. 
– Вашата дъщеря Теди Кацарова ми сподели, че е много критикувана от вас… 
– Никога не я критикувам, напротив – тя е вече тази, която критикува мама. (смее се) Теди се развива много добре. последната й песен “Един за друг” я слушам по десет пъти на ден, уникална песен. Тя има покани за сватби, където пее тази песен за първи сватбен танц. Какво по-хубаво от това: младите да бъдат един за друг. Това е любовта. 
– На концерта “Обич и песен” вие също се представихте с нова песен, нали така?
– Точно така! Представих се с песента “99 рози” по текст на Надежда Захариева, моя музиката и аранжимент на Дани Милев. На мен много ми харесва песента. Преди да я чуе публиката, аз я бях разпратила на десетина приятелки и всички казаха: “Това е хит”. Но пък ми казаха да очаквам в жълтите медии да има заглавия: “Силвия Кацарова има нов любовник, ухажор”. 

Силвия с колегите си от дует “Шик” и Петя Буюклиева 
– А има ли такъв?
– Няма, няма! (смее се) 
– Имате ли автобиографични песни в кариерата?
– Да! Книгата ми “Мой сън” е провокирана от песента на Валентин Пензов “Мой сън, съба”, която ми е най-любимата песен, след баладата на Тончо Русев “Обичам те”. Тя отразява цялата моя всъщност. Вярвам във вибрацията, която човек изпраща във Вселената и че всичко това се връща сбъднато. Затова внимайте какво си пожелавате, за какво мечтаете и аккво очаквате. Всичко това го изпращаме и то се връща. 
– За какво мечтаете вие? 
– Единствено за здраве! Всичко друго си имам – уникални приятели, племенници, дъщеря, сестра ми е жива и здрава, мъжът ми, баща й на Теди. Те постоянно ми дават сила и кураж да живея, защото човек сам наистина не може да живее./show.blitz.bg
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 
 
Във видеото може да видите какво споделиха пред нашата камера още Йорданка Христова, Теди Кацарова, Нелина, Елвира Георгиева, Мими Иванова, Роси Кирилова, Петя Буюклиева, Мая Нешкова и Елвира Георгиева. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко секси е новото гадже на Кание Уест

Кание Уест може и да успя да направи поредица скандални прояви и изказвания, с което отблъсна компании, с които работи, последователи, както и някои от звездите си фенове. Но това съвсем не пречи на любовния му живот. 45-годишният рапър от известно време излиза с Жулиана Налу – 24-годишен бразилски модел. […]