Алекс от “Ергенът” захапа остро Джулиана Гани! Призна си, че двете…

По случай финала на „Ергенът“ бе организирано парти за Виктор Стоянов и момичетата, на което Ергенът на България се появи в компанията на Александра Гърдева – участничката, която му отказа роза. Ако нещата не се бяха развили по този сценарий, психоложката със сигурност щеше да спечели риалити предаването.

Малко след това навсякъде в интернет се появиха снимки с нея, Виктор и бившия мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов.

Веднага тръгнаха слухове, че Алекс и Илиян са заедно, но после тя изкоментира темата в личния си профил и стана ясно, че двамата са се сближили покрай работата им със социалните мрежи и в момента са приятели, пише каналът vbox7.com. 
Сигурни сме, че десетки пъти са коментирали драмата му с Джулиана Гани и точно затова двете дами няма как да се харесват. Е, най-накрая стана ясно какви всъщност са отношенията на инфлуенсърките.
В стори психоложката сподели личното си мнение за родната плеймейтка: „Нямам абсолютни никакви взаимоотношения с нея, тя не е мой човек, не вибрираме на една вибрация“. Двете са наистина коренно различни и дори да не беше станало всичко това с Илиян, приятелство между тях никога нямаше да се породи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Меган Маркъл с нови нападки към кралския двор

Последното интервю на Меган Маркъл повдига завесата за нейния живот в дома им с принц Хари в Монтесито, Калифорния. Американската журналистка Алисън П. Дейвис описва всичко – от свещите с розова вода с марката Soho House, които херцогинята на Съсекс обича да пали, до свързаните палми в имението им, които влюбената двойка сравнява със себе си […]

Subscribe US Now