От Анджелина Джоли до Ким Кардашиян – най-големите лъжи, изричани от знаменитостите

Всички лъжем и това ни прави хора. Разбира се, и знаменитостите не са изключение. Някои от лъжите им обаче имат много по-голям ефект, защото очевидно достигат (и често засягат) много повече хора. И докато лъжата за временни филъри за устни може да не е голяма работа, лъжата за употреба на наркотици, плагиатство и изневяра е малко по-сериозна. От Stars Insider ни припомнят някои от най-големите лъжи на девет известни личности.
Бритни Спиърс
Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк са двойка от 1999 г. Спиърс е само на 19 години и е под огромен натиск да поддържа публичен образ, който е едновременно секси и невинен. Това е трудно, когато всеки телевизионен и радио интервюиращ я пита дали тя и Тимбърлейк са сексуално активни. “Проблемът с девствеността. Това е лично решение и отразява как се чувствам в момента за себе си. Има толкова много емоции, че бих искала да мога да изчакам, докато разбера, че съм с правилния човек и съм омъжена”, казва тя пред Daily Star.
Тимбърлейк по-късно обаче разкрива, че те всъщност са сексуално активни, което показва, че Бритни Спиърс е излъгала.
Парис Хилтън
Парис Хилтън отрича да е взимала каквито и да било наркотици. Тя прави това в шоуто Larry King Live, след като е освободена от затвора. Малко след това обаче се появяват снимки на светската личност, която пуши трева. Години по-късно тя е арестувана за притежание на кокаин.
Бил Клинтън
Кой може да забрави лъжата на бившия американски президент Бил Клинтът от 1998 г., който казва по телевизията: “Не съм имал сексуални отношения с тази жена?” (Моника Люински). Което съвсем не е вярно.
Тейлър Суифт
Песента на Кание Уест от 2016 г. “Famous” има противоречиви текстове за Тейлър Суифт. Говорителите на певицата казват, че текстът никога не е бил одобрен от Суифт. На по-късен етап обаче в интернет се появява запис от телефонен разговор между двамата и изглежда, че Суифт е добре запозната с песента и няма нищо против нея.
Анджелина Джоли
По време на бракоразводното дело на Брад Пит и Дженифър Анистън Джоли твърди, че не е имало изневяра. Само няколко месеца след развода обаче актрисата обявява, че носи детето на Пит. Така става известно на всички, че Бранджелина започва много по-рано, отколкото всеки си мисли.
Ким Кардашиян
В интервю от 2007 г. Кардашиян отрича съществуването на секс запис. “Няма секс запис. Рей Джей не е от типа момче, което би направило нещо за отмъщение. Няма сума пари, която някога би могла да ме убеди да пусна какъвто и да е секс запис, дори и да имах такъв. Нямам нужда от парите “, казва тя на Complex. След няколко месеца обаче се оказва, че е имало секс запис. “Извинявам се, че не бях публично честна, но се надявах, че това е нещо, което никога няма да излезе наяве, така че се чувствах така, сякаш в момента това е всичко, което можех да кажа”, оправдава се Кардашиян.
Зейн Малик
Малик кавза, че е напуснал One Direction, защото иска почивка от светлината на прожекторите и да има нормален живот. Но той пише първата си солова песен само една седмица след като се маха момчешката група. И не след дълго издава успешен солов албум. Лично на нас това никак не ни изглежда като обикновен живот.
Марта Стюарт
Веднъж Стюарт лъже федералните следователи защо е продала акции на ImClone точно преди цената на акциите да падне. Тя прави това, защото предварително получава информация, че продуктът не е одобрен от Агенция за контрол на храните и лекарствата на САЩ. В крайна сметка, заради лъжата си Стюарт отива в затвора.
Джак и Мег Уайт
Вероятно всички си спомнят, когато Джак и Мег Уайт от White Stripes заявяват, че са брат и сестра. Само че не са. Джак и Мег всъщност са женени в този момент. Според Джак Уайт причината, поради която са излъгали, е, че са вярвали, че хората ще се интересуват повече от музиката и по-малко от връзката, ако смятат, че дуото е брат и сестра, а не са свързани романтично. Е, вече нито са женени, нито White Stripes съществува.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

За една бройка ни се размина да имаме петъчна доза сексапил на 29 февруари – нещо, което до момента не се е случвало. Е, ще трябва да почакаме доста, защото в близко бъдеще не се очаква 29 февруари да се падне в петък. Но това няма да ни разочарова, защото […]

Subscribe US Now