Скъпи коли и много лукс – как живее дъщерята на Гордън Рамзи

Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи, не смао заради професионалата си кариера в кухнята, ресторантите си по цял свят, които имат над 17 звезди Мишлен, но и покрай предаването Hell’s Kitchen, което води години наред. А благодарение на тези свои успехи и години усилен труд, е успял да натрупа сериозно състояние, което се оценява на над 600 милиона долара.
Освен тях, шеф готвачът има и други голямо богатство – цели шест деца. Преди години той заяви, че няма да им остави милионите си наготово като наследство. И не защото е лош, а защото не иска да ги глези и предпочита да им покаже истинската стойност на парите.
Въпреки това, дъщеря му Холи, която вече е на 24 години, не спира да демонстрира луксозен начин на живот и определено не може да се оплаче от липса на средства Покрай известния си баща тя трупа хиляди последователи в социалните мрежи, където се подвизава като инфлуенсър. Само в Instagram те са над 346 хиляди.
Тези дни дъщерята на Гордън Рамзи предизвика много коментари с една снимка, на която позира пред чисто нов Aston Martin за над 250 хиляди долара. Коментар остави и баща й, който я призова да кара внимателно. Вероятно именно от него е подарък луксозният автомобил.
Освен новите си придобивки и страстта към модата и козметиката, в социалните мрежи Холи споделя и своите любовни трепети. Тя има връзка с олимпийския шампион по плуване Адам Пийти. Наскоро дори двамата се похвалиха с малки татуировки с буквата на другия, които са се направили, пише Daily Mail.
Появиха се и предположения, че двамата са се сгодили, но те не са официално повтръдени. Сигурни сме обаче, че Годрън Рамзи е строг, но справедлив не само към децата си, но и към бъдещите им законни партньори. Затова без неговото одобрение влюбените няма как да станат семейство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Линдзи Лоън откровено за голямото си завръщане, причината да напусне Холивуд и новата глава в живота ѝ като майка

Звездата на Линдзи Лоън изгрява когато тя е още дете. Помним я от “Капан за родители”, а вече като по-пораснала и от “Шантав петък” и “Гадни момичета”. И трите филма са не само едни от най-популярните с участието на актрисата, но и най-харесваните съвременни комедии изобщо. А доказателство за това […]

Subscribe US Now