Какво правят Джордж и Амал Клуни, когато децата им са непослушни

Джордж Клуни полага всички усилия, за да насърчи близнаците да се държат добре. 62-годишният актьор разкри пред People за своя родителски трик с Дядо Коледа по време на премиерата в Лос Анджелис на най-новото му режисьорско усилие The Boys in the Boat.
“Всички все още се интересуват от Дядо Коледа и говорят за него, което е много полезно, защото когато децата ми се държат зле, да кажем още през юли, получавам обаждане от Дядо Коледа”, казва Клуни за шестгодишните си близнаци Ела и Александър. Децата на Джордж и Амал Клуни се родиха през юни 2017 г.
“И аз казвам: “Здравей, Дядо Коледа, как е?” А той отговаря: “Всичко върви добре. Как са децата?” И аз казвам: “Ами, не знам. Деца, как се справяте?” И когато започнат да хленчат, казвам по телефона: “Да, Дядо Коледа, май ще им се разминат подаръците тази година”, продължава той да дразми малчуганите.
Добавяйки, че е избрал “приятел” за ролята на Дядо Коледа, Клуни отбелязва: “Всъщност имам наистина един приятел, на чийто телефон се появява “Дядо Коледа”.
Три години, след като се родиха Ела и Александър, Джордж разкри пред People за това как да стане родител е променило начина, по който гледа на света.
“В брака, а сега и с децата, се отказваш от егоизма да се грижиш само за себе си”, каза той. “Това е нещо прекрасно. Амал и аз говорим за това всеки ден. Чувстваме се толкова щастливи.”
Що се отнася до адвокатката и филантроп Амал Клуни, тя както винаги беше рамо до рамо със съпруга си на червения килим на премиерата на The Boys in the Boat, като определено добави допълнителен блясък и шик на събитието в Samuel Goldwyn Theatre, облечена в ярко жълта рокля с A-line. Междувременно Джордж носеше черен костюм с тъмносиня риза с копчета отдолу.
Звездата от “Билет до рая” също позира с някои от актьорския състав на The Boys in the Boat, включително Джоел Еджъртън, Калъм Търнър и Брус Хербелин-Ърл. Филмът проследява историята от реалния живот на мъжкия отбор по гребане на Вашингтонския университет от 1936 г., който преминава от отбор от второ ниво на колежа до спечелването на златото на Летните олимпийски игри в Берлин. The Boys in the Boat е в кината в САЩ от 25 декември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Студено, мрачно и влажно – такова е времето през последните дни, което прави престоя у дома на дивана някак по-удобен. Но няма какво да се лъжем, човек винаги има нужда от лъч надежда, който да озари хоризонта. И ако той не идва от времето навън, то със сигурност ще го […]

Subscribe US Now