Тъмната страна на Матю Пери, за която никой не говори

Актьорът от “Приятели” Матю Пери е нападнал физически няколко жени – включително бившата му годеница Моли Хъруиц, в годините преди смъртта му, разкриват източници, близки до покойната звезда според Daily Mail.
Новите шокиращи обвинения описват как той “хвърля масичка за кафе” по Хъруиц, след като тя го обвинява в изневяра през 2021 г. Говори се също, че той също е блъснал своята служителка Морган Моузес в стената и я “хвърли на леглото” по време на гневен “срив” през март 2022 г.
Тези твърдения сега заплашват да опетнят наследството на Пери, месеци след смъртта му на 54-годишна възраст през октомври след предозиране с кетамин, докато е бил в горещата вана в дома му в Пасифик Палисейдс. Те също така рисуват най-мрачната картина досега на проблемните последни години на звездата. 
В мемоарите на Пери от 2022 г. “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” той твърди, че най-накрая е бил трезвен, след множество неуспешни опити да се изчисти и на цена, възлизаща на девет милиона долара.
Но както стана ясно миналия месец след доклада от аутопсията, сега знаем, че това не е вярно и преди смъртта си той със сигурност не е бил чист. Според източниците Пери се запознава с млади момичета в приложения за запознанства и ги кара да доставят лекарства – често Oxycontin, в имението му за шест милиона долара. Количеството кетамин, открито в тялото му от изследователите, е подобно на нивата, използвани за анестезиране на пациенти в болница. 
В своите мемоари Пери използва псевдонима “Ерин”, за да говори за Морган Моузес, чиято истинска самоличност разкриха през ноември. Той пише, че тя е неговият “най-добър приятел”, като й приписва заслугата за спасяването на живота му след спукването на дебелото му черво. Сега обаче източниците казват, че подобно на твърденията на трезвеността, приятелството им е лъжа.
Изданието пише, че след като Пери напада Моузес, сега на 37 години, тя напуска работата си като негов придружител и прекъсва всякакъв контакт с него цяла година преди публикуването на мемоарите.
“Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен срив и не успя да контролира емоциите си. Имаше страх, че ще бъде изоставен”, обяснява източникът. “Той блъсна Морган в стената и я хвърли на легло. Тя напусна.”
Източникът добавя: “Човекът, който близките му познаваха, и човекът, който светът виждаше, бяха двама много различни хора.:”
Твърди се също, че Пери е малтретирал бившата си годеница Моли Хъруиц, мениджър на литературни таланти, с която Пери започва да излиза през 2018 г. Двамата публично обявиха края на годежа си, след като през лятото на 2021 г. стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишната Кейт Харалсън в приложението за запознанства Raya. Но, според източници, запознати с връзката им, Хъруиц всъщност прекратява връзката през февруари, след огромна кавга на Свети Валентин.
Твърди се, че тя му е вдигнала скандал, след като е открила, че е купил романтичен подарък за някого, когото е срещнал, също в приложение за запознанства. “Той хвърли масичка за кафе по нея и й каза, че е луда”, настояват източниците. “Той мразеше, че тя го заряза и имаше ужасни проблеми с изоставянето.”
В мемоарите си Пери твърди, че е предложил брак на Хъруиц през ноември 2020 г., докато е на наркотици и в болница.
“Бях надрусан от 1800 милиграма хидрокодон, когато я помолих да се омъжи за мен… надрусан като хвърчило”, пише той. “Бавно започвах да осъзнавам, че съм сгоден, живея с жена и две кучета… Не бях готов за нищо от това… Излишно е да казвам, че се разделихме”.
Според източниците това не е вярно и е написано с намерението да нарани Хъруиц, защото Пери не е бил нито в болница, нито е бил надрусан, когато ѝ е предложил. За момента нито представители на Матю Пери, нито Моли Хъруиц, нито Морган Моузес искат да коментират обвиненията срещу него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо 50 Cent се отказва от секса

Последно новините около 50 Cent бяха свързани с работата на продуцентската му компания G-Unit Film & Television по документален филм за рапъра Шон Комбс, известен още като Diddy, и обвиненията в сексуално насилие, пред които е изправен той. 50 Cent потвърди началото на проекта, след като стана ясно, че на колегата […]

Subscribe US Now