Защо 50 Cent се отказва от секса

Последно новините около 50 Cent бяха свързани с работата на продуцентската му компания G-Unit Film & Television по документален филм за рапъра Шон Комбс, известен още като Diddy, и обвиненията в сексуално насилие, пред които е изправен той.
50 Cent потвърди началото на проекта, след като стана ясно, че на колегата му е повдигнато четвърто обвинение за сексуално насилие. В поста си в X (преди Twitter) изпълнителят на “In da Club” разкри също, че приходите от предстоящия документален филм ще отидат при жертви на сексуално насилие.
Вероятно повлиян от чувствителната проблематика на засега неозаглавения си филм и отдаден на работата си по него, а и други бизнес задачи, 50 Cent е взел едно доста крайно решение, а именно – да се откаже от секса.
“Новата ми идея е толкова голяма, нямам време да се разсейвам, въздържам се, медитирам и се фокусирам върху целите си. Надявам се тази Нова година да ви помогне да достигнете до следващото ниво”, пише рапърът в пост в Instagram, който по всичко личи, че издава какви са личните му цели за 2024 г.
Публикацията на 50 Cent съдържа и три негови снимки. На първата той гледа замислено и държи пура, докато, облечен в тъмен костюм, е седнал на кожен диван в луксозен салон.
На втория кадър рапърът е захапал пурата, а погледът му е вече насочен към камерата. На третата и последна снимка пък той се опитва да е най-загадъчен, като гледа встрани, с повдигнати вежди и този път в ръка държи чаша с твърд алкохол.
От поста става ясно също, че 50 Cent е отбелязал два вида напитки. Става дума за Branson Cognac и Le Chemin du Roi, на които той е собственик, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Имат ли връзка Мерил Стрийп и Мартин Шорт

Бракът между Мерил Стрийп и Дон Гъмър често беше сочен като един от най-устойчивите в Холивуд. Затова и когато през октомври 2023 г. стана ясно, че че двойката е разделена от цели шест години, мнозина се зачудиха за решението им. Въпреки раздялата 74-годишната носителка на Оскар и 76-годишният скулптор отпразнуваха […]

Subscribe US Now