Ето какво се случва с тези култови герои от втория сезон на “Игри на волята” СНИМКИ

Новият сезон на “Игри на волята” е във вихъра си, но чудите ли се какво се случва с участниците от предишния сезон. А именно са трите знакови фигури от втория сезон на шоуто – лудото Кате, Ники Майонезата и Тодор. 

Няма фен на шоуто, който да не си спомня тези играчи, които преобърнаха играта и я направиха по-интересна. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Katerina Rush (@rush.katerina)

Всички помним Екатерина или лудото Кате, както я нарекоха от племето на Рибарите. Катя беше толкова бясна, че не остави нито един от участниците, с който да не се е карала, а изблиците й бяха направо скандални. Днес обаче тя явно доста се е успокоила и въпреки, че не качва почти никакво съдържание в социалните мрежи я виждаме заобиколена от кученца и котенца, за които се грижи. Катя още няма човек до себе си, защото статусът й в социалките е „сложно е“, пише каналът vbox7.com. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Николай Стефанов (@nikolai_stefanov1)

Николай Стефанов отново от племето на Рибарите изяде толкова майонеза през сезона, че ние откровено се притеснихме дали ще оцелее. Днес Ники е все така свеж, а миналата година, той учудващо качи снимка с Екатерина, с която уж се мразеха докато бяха съотборници. Един от коментарите гласи „Ники кога ще предложиш брак на Катето?“, но Ники се е покрил оттогава и в социалните му мрежи няма ни вест, ни кост от него.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Todor Zhelyazkov (@todorzhelyazkovbjj)

Тодор Желязков беше толкова надъхан и толкова колоритен, че се превърна в главен герой в племето си. Тошко имаше големи скандали с двете сестри Йоана и Екатерина, както и с доста от жените в племето. Днес Тодор продължава да живее в Бургас, видимо е побелял и малко остарял, но все така в мега форма. Тошко най-често качва снимки с жената до себе си от семейни почивки, а пред някои кадри от тренировките му направо ни спира дъха. Тошко е машина и това грам не се е променило./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Горещо! Всеки иска да види Камелия така - по хавлия СНИМКА 18+

Безспорно 51-годишната певица Камелия слага всички от бранша в малкия си джоб. Тя дотолкова е свикнала да бъде сочена за секссимвол, че прехвърлянето на 50-те не е способно да я откаже от голотата и перверзните фотоси, които не спира да споделя в мрежата.  Последният кадър на звездата от Чипровци, на […]

Subscribe US Now