Може ли Дуейн Джонсън да се завърне към кеча

В момента Дуейн Джонсън е фокусиран върху филмовата си кариера и дори поясни, че не планува да се кандидатира за президент.
Но не заради кариерата си, а защото така ще му остава много малко време, което да прекарва със семейството си. И докато очакваме “Черния Адам” да връхлети по кината, за да видим какъв ще бъде супергеройският дебют на актьора, той дава доста интервюта.
В такова за Bloomberg Скалата говори по темата за евентуалното му завръщане в Световната федерация по кеч. Има слухове, които самият той нито потвърждава, нито отрича, че може да го видим отново на ринга през пролетта на 2023 г. на WrestleMania 39, където да се изправи срещу Роумън Рейнс.
Е, дори да се върне на ринга, то няма да бъде за повече от няколко двубоя. Но самият Джонсън споделя, че е обсъждал идеята да се върне към кеча с Ник Кан, който е един от изпълнителните директори на WWE, но това да се случи зад кулисите. И той да бъде част от директорите на федерацията.
Ход, който не е лишен от логика, защото кечът буквално тече във вените на Дуейн Джонсън (неговият баща и неговият дядо също са били кечисти). А и след проблемите, които Винс Макмеън има със закона, не би било лишено от логика това да се случи.
Макмеън все още е мажоритарен собствени, но Скалата казва, че ако се стигне до продажба, то Винс със сигурност би искал бизнесът, който е изградил, да попадне в ръцете на някой, който го разбира добре.
Дуейн Джонсън обаче не е сигурен, че бъдещето му е свързано с това да бъде в борда на директорите, но пък не изключва вероятността за него да има друга, по-подходяща позиция, пише Metro.co.uk.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мерил Стрийп знае как да се забавлява

Актьорският талант на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен. Все пак, актрисата е трикратен носител на Оскар. Съвсем наскоро обаче тя доказа, че е надарена и с още един талант, който явно ѝ се отдава толкова, колкото и актьорството. В неделя, 16 октомври, Мерил Стрийп се е забавлявала по […]

Subscribe US Now