Падението на Кевин Спейси – без дом и потънал в дългове

Последните няколко години са изключително тежки за Кевин Спейси, защото срещу него се водеха няколко дела за сексуално насилие.
По две от тях актьорът бе оправдан, а още няколко други обвинения бяха оттеглени. Въпреки това, кариерата на Спейси пострада сериозно, защото той загуби много роли заради случващото се.
В откровено интервю с Пиърс Морган Кевин Спейси казва, че всъщност е разорен, защото има дългове, в размер на милиони. Актьорът пояснява, че има възбрана върху къщата си в Балтимор, в която живее от 2016 г., защото скоро тя ще бъде продадена на търг.
“Не знам къде ще живея”, допълва 64-годишният Спейси през сълзи. Запитан от Морган дали е банкрутирал, Кевин Спейси казва, че на няколко пъти си е мислил, че точно това ще се случи, но поне засега успява да го избегне.
Но актьорът е категоричен, че в момента не разполага с никакви пари. По думите му дължи много пари на адвокати заради делата срещу него. Кевин Спейси продължава да смята, че неправомерно е бил уволнен от Netflix от сериала House of Cards, и казва, че от 2017 г. не е разговарял с Робин Райт, с която участваха в главните роли в сериала.
“Разбирам я. Мисля, че дистанцирайки се от мен си е спестила нуждата да отговаря на много въпроси”, допълва още Спейси, пише Variety. За момента в профила на актьора в IMDb има само един филм, по който той работи – The Contract, в който трябва да изиграе Сатаната.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще са водещи на "Гласът на България"

Тази есен в ефира на bTV трябва да видим единадесети сезон на музикалното предаване “Гласът на България”. Вече знаем, че треньорските столове ще бъдат заети от DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев. Известни са и водещите на предаването. От телевизията обявиха, че тандемът Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще се нагърби […]

Subscribe US Now