Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще са водещи на “Гласът на България”

Тази есен в ефира на bTV трябва да видим единадесети сезон на музикалното предаване “Гласът на България”. Вече знаем, че треньорските столове ще бъдат заети от DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев.
Известни са и водещите на предаването. От телевизията обявиха, че тандемът Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще се нагърби със задачата да води предаването.
Оказва се, че двамата са приятели от години, но до момента не са имали възможността да работят заедно на една сцена. “Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля”, казва Боряна Братоева.
“Да съм водещ на “Гласът на България” е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук”, допълва Владимир Зомбори.
Снимките на единадесети сезон на “Гласът на България” са започнали преди няколко дни, но по традиция по телевизията ще го видим през есента.
Последно гледахме Владимир Зомбори в предаването за имитации “Като две капки вода”, където именно той се оказа големият победил. Докато Боряна Братоева бе част от третия сезон на “Съни Бийч”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще стигне ли Бен Афлек отново до дъното, от което Дженифър Лопес го извади

В последните седмици евентуалният предстоящ развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек е една от най-коментираните теми от всички, освен от тях самите. Двамата продължават да пазят мълчание, да се появяват отделно на различни събития и да дават почва за още повече подозрения, че краят май е съвсем близо. Наскоро […]

Subscribe US Now