Защо норвежката принцеса отложи сватбата си

Още в края на миналата година стана ясно, че през 2023 г. ни очакват поредица кралски сватби. Тези в кралския двор на Йордания са цели две, но не липсват и такива в Европа. Една от тях се очакваше да е тази на норвежката принцеса Марта-Луизе.
Годежът й с Дюрек Верет – самопровъзгласил се американски лечител и шаман, предизвика доста спорни реакции в родината й. Собствената й майка кралица Соня като че ли на одобрява особено бъдещия си зет, а 51-годишната принцеса побърза да се откаже от официалните си привилегии като член на кралското семейство.
По всичко изглежда обаче, че сватба скоро няма да има. Според информации на норвежки и шведски медии (Se og Hør и Svensk Damtidning) тя се отлага за неопределен период от време заради здравословното състояние на Верет.
Според списанията той страда от сериозни проблеми с бъбреците. Самият Дюрек е признавал за тях в миналото. “Страдах от високо кръвно налягане като баща си и дядо си, но не му обръщах внимание. Това съсипа бъбреците ми и доведе до сърдечен арест”, казва той пред подкаста The Moments That Made Me.
Вследствие на това пострадва и мозъкът на “шамана”, който остава прикован на инвалиден стол за две години, а в рамките на осем е на диализа. По собствените му думи, Дюрек Верет очаква трансплантация на бъбрек през тази година, което може да е причината за отлагането на сватбата му с Марта-Луизе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как Диана Димитрова се пренесе в приказките след скандала с Вергов СНИМКА

Ако си мислите, че Диана Димитрова седи в някой ъгъл и страда мълчаливо след развихрилия се скандал с колегата си Юлиан Вергов, много ще се излъжете. Даже е обратното! Актрисата за пореден път прикова погледите и секна дъха с начина, по който изглежда. Красивата брюнетка, която взе акъла на мнозина […]

Subscribe US Now