Ето как Диана Димитрова се пренесе в приказките след скандала с Вергов СНИМКА

Ако си мислите, че Диана Димитрова седи в някой ъгъл и страда мълчаливо след развихрилия се скандал с колегата си Юлиан Вергов, много ще се излъжете. Даже е обратното! Актрисата за пореден път прикова погледите и секна дъха с начина, по който изглежда.

Красивата брюнетка, която взе акъла на мнозина още с ролята си в “Откраднат живот”, за пореден път предизвика сърцебиене в мъжката половина от последователите си в социалните мрежи. Защо – вижте я и се убедете сами!
Пак драма: Диана Димитрова избухна гневно срещу… ВИДЕО
Актрисата, която в последно време е в центъра на общественото внимание заради скандала с Вергов, рязко промени атмосферата и се пренесе директно в приказките с любопитна снимка от снежна София. Кадърът, разбира се, не е от тази година, в която май ще минем почти без зима, но затова пък предизвика вълна от коментари в мрежата.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Diana Dimitrova (@dianadimitrovaofficial)

Диана Димитрова за насилника си Вергов: Целува се талантливо, със страхотни впечатления съм
Единственото хубаво, че в момента няма сняг е това, че не ми се налага да чистя колата… Като излязла от приказките, но от тези оригиналните на Братя Грим, написа актрисата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето какви са първите дни на Джулиана Гани с бебе № 2 ВИДЕО

Следващите месеци на Джулиана Гани със сигурност ще преминат в активни грижи за малкото й момченце Кай, който се роди преди броени дни. Тунингованата блондинка не може да опише с думи щастието, което изживява в момента с второто си детенце и любимият си Теодор, който е неотлъчно до нея. Джулиана показа […]