Филмите, които Салма Хайек е искала да снима, но никой не ѝ е предлагал

Спокойно можем да кажем, че Салма Хайек отдавна е успяла да избяга от образа, с който проби в киното. А именно на секси изкусителката.
В ново интервю за GQ Hype мексиканската актриса признава, че именно това я е тормозило с години. Хайек казва, че ролята ѝ в “От здрач до зори” (1996 г.) е била малка и тя не е очаквала хората толкова да се впечатлят от нея.
И най-вече заради прословутата ѝ сцена, в която танцува със змия около врата си. Според Хайек обаче  именно тази роля довежда до вкарването ѝ в определен типаж на секси изкусителката, която не може да бъде умна или забавна, а просто секси.
И това не се променя дори след номинацията ѝ за Оскар през 2002 г. за “Фрида”. Салма Хайек твърди, че дори след това повечето роли, които са ѝ били предлагани са били същите. Актрисата твърди, че през цялата си кариера е искала да играе в комедии, но никой не ѝ е давал тази възможност.
Това обаче се е променило, когато се е запознала с Адам Сандлър и той е включил в комедията “Дърти хлапета” (2010 г.). В момента Хайек е доволна, че се снима във филма от всякакъв жанр и то в период от живота си, в който през 90-те години са ѝ казвали, че вече няма да работи и никой няма да се интересува от нея, пише Deadline.

Още от този петък, 10 февруари, ще можем да видим точно колко и забавна и секси е Салма Хайек в “Професия: Стриптийзьор 3”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Тротинетката смени религията си, вече е мюсюлманка

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката продължава с промените за 2023 година. Тя първо смени името си и стана Емили Джоузефин Милс. А след това дойде време и за нова кардинална промяна – смяната на религията. Така че Емили вече е мюсюлманка. Каква е причината точно, не е ясно а […]