Нойзи шокира Мария Игнатова! Призна как е карал жените да се събличат ВИДЕО

Мария Игнатова със сигурност е останала шокирана след публичните признания на мъжа си Ивайло Цветков как преди време е убеждавал жените да се съблекат за популярното еротично списание Playboy, на което е бил главен редактор.

Наскоро мъжът на блондинката представи книгата си “Диалози” и бързо разбуни духовете с откровенията си. Именно за нея разказа наскоро и пред Тото от “СкандаУ”, когото покани да се включи в диалозите за следващата му книга.
Оказа се, че Ивайло Цветков е имал доста безсънни нощи, в които се е чудил защо е започнал да се нарича Нойзи, а не Ивайло Английски, например. Не спести откровения и за ученическите си години – как от класически музикант прави първите си стъпки на родната рок сцена.
“Как става тая работа – седите двама приятели и казваш: копеле, стига с това порно в интернет, дай, братле, да го направим на тетрадка…?”, пита за еротичните списания Тото един от най-честите ни футболни коментатори, а Нойзи разкри, че “от горе” не позволили Лили Иванова да бъде първа корица на “Плейбой”, въпреки че в броя е имало фотосесия с примата на родната популярна музика. Предпочетена е Юлиана Кънчева, тогавашната жена на Жоро Пентаграм.

“Не беше лесно заради социалния контекст и реакцията – тая, щом се е съблякла, значи, ясно е каква е…”, заявява Нойзи по темата дали жените се убеждават лесно да се съблекат. По думите му историите как са убеждавани жените да се съблекат срещу хонорари са по-скоро “екзотични разкази”, а истината е, че са го правили най-вече заради славата, а и защото всеки носи доза ексхибиционизъм в себе си.
Любопитна подробност, която става ясна от разговора още е, че докато Нойзи е бил в еротичното списание, нито една фолкпевица не се е появявала на страниците му. “Аз съм нацист спрямо чалгата!”, заявява категорично Нойзи. “Нито искам да се споменава, нито да я чувам (*чалгата). Ако имаше начин, бих я изхвърлил от медиите – да си остане в кръчмите само. Което, разбира се, е невъзможно, особено в либертарианска среда…”.
“Чалгата от някаква забавна, относително кръчмарска глупост, се превърна в индустрия”, добавя още Нойзи, а относно това, което го дразни в този вид музика – дали това, че е станала водеща, че хората я харесват или заради последствията, които носи, мъжът на Мария Игнатова отвърна така: “В единия случай би било завист, в другия – заради това, което носи, което развива, вече е социален проблем”.
“Дразни ме културата, която влачи със себе си, а не това, че се е превърнала в бизнес”, добави още той, определяйки чалгата като “културата на лесното, която налага идеята за бърз и лесен успех през дейност, извън рамките на закона”.
На въпрос дали чалгата е музика за хора с ниски страсти, Нойзи изстреля следното: “Това е за хората, на които в умствения им софтуер няма идеята за окултуряване, в смисъла, в който ние го разбираме. В същото време не можем да делим културата само на висока култура и ниска, защото между тях има още 100 вида култура”.
“Външните белези са принизени. И да ги категоризираме, да сложим печат, че чалгата е за хора, които имат ниска култура, не можем да го направим, защото същите тези хора слушат, освен чалга, която в даден момент ги принизява, и хип-хоп, и поп, който пък ги издига…”, добави още Цветков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Даян Кийтън е избрала никога да не се омъжва

Даян Кийтън е актриса, позната от преди всичко от романтичните филми. Но, оказва се, в реалния живот, романтиката съвсем не е сред приоритетите ѝ. По време на скорошно интервю пред Extra, повод за което е участието ѝ в новата комедия Maybe I Do, актрисата бе запитана преди колко време за […]

Subscribe US Now