Всички говорят за краката на Ема Корин

Когато си на снимка до един от най-известните мъже в света, е трудно да спечелиш светлината на прожекторите, но Ема Корин направи смел опит, докато присъства на премиерата на My Policeman на Международния филмов фестивал в Торонто.
26-годишната британска актриса привлече вниманието с избора си на “рокля”, докато придружаваше колегата си Хари Стайлс на официалното представяне на филма. 
Дръзкият Miu Miu тоалет Корин беше съчетала с черни обувки на висок ток и прозрачен черен чорапогащник, като ѝ придаде една много по-женствена нотка, която често липсва на типично андрогинните ѝ изяви на червения килим, отбелязват от Daily Mail. 
Актрисата, която се идентифицира като небинарна, изглеждаше в приповдигнато настроение, докато поздравяваше зрителите, преди да отидат на прожекцията на последния ѝ филм, адаптация на романа на писателката Бетан Робъртс от 2012 г.
Снимките на My Policeman започнаха в Брайтън миналия април, като предстои филмът да бъде пуснат в кината по света на 21 октомври и на Prime Video на 4 ноември.
Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix – The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. 
Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента всичко изглежда обещаващо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джош Дюамел отново е женен мъж

През 2017 г. Джош Дюамел и Фърги взеха решението да се разделят, което тогава ни изненада доста, защото изглеждаха като щастливо семейство. А през 2019 г. изпълнителката подаде молба за развод. Но вече се научихме урока, че не всичко е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Любовта обаче отново почука […]