Коя е единствената истинска любов на Памела Андерсън

Може и да останем изненадани от този факт, но Памела Андерсън в момента живее сама в старата ферма на баба си и дядо си на остров Ванкувър. Тям тя е заобиколена от петте си кучета, любимите си книги, градината и морето.
“Сега, когато съм сама, живея по-романтичен живот, отколкото когато бях обвързана”, споделя актрисата, която има пет брака в живота си. Освен за Томи Лий тя се жени веднъж и за Кид Рок, два пъти за Рик Саломон и веднъж за Дан Хейхърст, с когото бракът им продължава по-малко от година и приключва през 2021 г.
Връщайки се към най-бурната ѝ връзка – тази с Томи Лий, за началото ѝ Памела Андерсън казва, че двамата просто са искали да имат бебета и да бъдат заедно завинаги. За нежните, за бурните моменти в брака им, както и за любовта им към двамата им сина Брандън (26 г.) и Дилън (25 г.) тя пише в мемоарната си книга Love, Pamela.
В нея Памела Андерсън разкрива, че връзката ѝ с Томи Лий може би е била единственият път, в който е била истински влюбена. Сватбата им през 1995 г. на плажа в Канкун, на която тя е по бански, а той по шорти, предизвика много заглавия в медиите и преследвания от папараци. “Забавлявахме се и правилото ни беше да няма правила”, пише актрисата за брака си с Томи Лий.
Кражбата на касетата със секс записи на двойката обаче усложнява живота им. “Това съсипа животи, като се започне от нашата връзка – и е непростимо хората все още до ден днешен да си мислят, че могат да спечелят от такова ужасно преживяване”, споделя Памела Андерсън. Тя твърди също, че никога не е гледала записите от касетата, пише People.
Стресът от ситуацията си казва думата и в един момент ги смазва. Актрисата пише в книгата си, че една вечер през 1998 г. съпругът ѝ Томи Лий извива ръката ѝ, докато тя държи седеммесечния Дилън, а малко по-големият им син Брандън си играе наблизо. След това Томи Лий дори удря Памела Андерсън в стената. Тогава тя изпада в паника и звъни на 911. Като резултат от това Томи Лий излежава шест месеца в затвора. “Нашият ад започна”, пише още актрисата.
По-късно Памела Андерсън подава молба за развод, като този период от живота си не крие, че е “най-лошият, най-трудният момент. Бях смазана. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но трябваше да защитя децата си”, разказва в книгата си.
Сега, повече от две десетилетия по-късно, Памела Андерсън и Томи Лий се виждат от време на време. Актрисата все пак го уважава като баща на децата ѝ и му е “вечно благодарна”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обвиниха Фики Стораро в кражба, той изби рибата с това ВИДЕО

Фики Стораро до броени часове ще пусне новата си песен в You Tube канала си, но вместо с вълнение, много от феновете му го атакуваха с обвинения за кражба. А той, така се трогна, че показа как дърпа с въже луксозния си джип. “Обещах ви, че тази година ще бъда […]