Сидни Суийни и лудите ѝ секси забавления

Наистина не се сещаме за много звезди, които могат да отидат на почивка някъде и публикуваните от тях снимки да можем да наречем хем, луди, хем секси.
На Сидни Суийни обаче успешно ѝ се получава да комбинира всички тези неща. През последните няколко дни актрисата публикува снимки от няколко различни екзотични места, за да покаже на последователите си какви ги върши.
Първо я виждаме в секси пиратски костюм на кораб, който е решила да сподели с приятели. А определено от снимките личи, че забавлението е било налице.
Следва нова поредица от снимки, този път от Мексико. От снимките си припомняме колко секси е Суийни, а и демонстрира в кратко видео танцувални умения.
На една от снимките дори виждаме актрисата да носи блуза, на която има надпис: “Съжалявам, че имам страхотни гърди”. Трудно е човек да спори със Сидни Суийни, затова продължаваме със скролването из профила ѝ.
Където намираме още снимки, но този път от Хавай, където Суийни изпитва гъвкавостта си, висейки с надолу главата от Jeep Wrangler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Едва ли има човек, на който вече да не му е дошло до гуша от това навън да вали дъжд. Има си и своя чар, разбира се, но вече не сме настроени на пролетна вълна, а направо на лятна. Ето ето нямаме никакво търпение отново да се разхождаме по къс […]

Subscribe US Now