Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагнозата деменция

Вече повече от година измина откакто Брус Уилис се оттегли от актьорството след поставената му диагноза фронтотемпорална деменция. Първото изявление семейството на актьора направи през март 2022 г., а през февруари следващата година стана ясно, че състоянието му е прогресирало.
Първоначално се знаеше, че заболяването е повлияло на когнитивните способности на Брус Уилис. “Това е наистина предизвикателен момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата неспирна любов, състрадание и подкрепа”, сподели семейството на актьора в изявление в Instagram. Въпрeки трудностите обаче те заявиха, че няма да спрат да се борят.
Оттогава насам Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, често споделя снимки и видеа в Instagram профила си, с които открито разказва за тежките моменти, през които преминава както тя, така и всички нейни близки.
За диагностицирането на Уилис за първи път публично говори и Арнолд Шварценегер. Двамата актьори са сред най-популярните имена през 80-те и 90-те години на миналия век, като може би един от най-известните филми, в които участват заедно, e “Непобедимите 2”.
Пред CinemaBlend, докато промотира новия си сериал на Netflix Fubar, Шварценегер сподели, че Брус Уилис е “фантастичен”. “Той беше, винаги в продължение на години, и е голяма, голяма звезда”, допълни 75-годишният актьор.
По думите му Уилис ще бъде запомнен като “велика звезда и мил човек”. Освен това разбира, че предвид здравословното му състояние, е трябвало да се пенсионира. “Но знаете, ние никога не се пенсионираме. Екшън героите, те се възраждат”, завърши Шварценегер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това Андреа ли е?! Няма да я познаете на тези СНИМКИ

Носталгия към миналото напоследък е обзела певицата Андреа, която заля социалните мрежи със свои кадри от времето преди да стане популярна. Трудно бихте разпознали блондинката на тези кадри, тъй като на повечето е с черна коса.  Не можем да отречем факта, че от малка е страшна красавица и определено камерата […]

Subscribe US Now