Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Миа Халифа е от популярните личности, които не се свенят да изказват мнението си съвсем открито. Макар това да им навлича неприятности и гнева на хората.
Родената в Ливан бивша порно звезда не крие, че в конфликта между Израел и Палестина съвсем открито подкрепя вторите. След нападението на палестинската групировка Хамас срещу Израел тя не остана безучастна и отново сподели мнението си в X (бившия Twitter), пише Marca.
“Ако можете да погледнете на ситуацията в Палестина и да не сте на страната на палестинците, тогава сте на грешната страна на апартейда и историята ще покаже това след време.”
В друг пост, съдържащ снимка на членове на групировката Хамас, Миа Халифа нарича видяното ренесансова картина. Но това не е всичко.
“Може ли някой да каже на борците за свобода в Палестина да обърнат телефоните си и да снимат хоризонтално”, пише още Халифа.
Бившата порно звезда дори се заяде с Кайли Дженър, която подкрепи Израел в случващото се. Миа Халифа смята, че Дженър няма достатъчно познания за геополитиката в региона. В друг пост в X тя отговаря на критиките към себе си, че подкрепя убийствата на невинни хора.
Те идват от нидерландската компания Red Light Holland, за която тя работи като съветник по социалните мрежи. В написаното от тях става ясно, че не само осъждат позицията ѝ, но ѝ прекратяват отношенията си с нея.
Халифа отговаря, че иска да се увери, че всичко случващо се е заснето в най-висока резолюция, защото “нейните хора”, разбиват затвора, в който са били държани. “Моля, тревожете се за вашата тъжна малка компания, лишена от посока и цел, преди да произнесете името ми отново.”
“Подкрепям всички хора, борещи се с потисничеството, сега и винаги, направете проучване преди да молите да инвестирам в малкия ви проект. Аз съм от Ливан, луди ли сте, че очаквате да бъда на страната на колониализма”, завършва поста си Миа Халифа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Чарлз се срамува от майка си Елизабет Втора

Месеци след смъртта на Елизабет Втора стана ясно, че тя е оставила богат архив от писма и лични дневници. Заговори се, че дългогодишният й помощник Пол Уайбрю ще се заеме със сортирането на всичко това, като дори може част от нещата да бъдат подготвени за печат. От друга страна Пол […]