Колко трудно е на Ким Кардашиян да е самотна майкана четири деца

Ким Кардашият и Кание Уест се развеждат през ноември миналата година, но споделят съвместно попечителство над децата си, за които рапърът плаща 200 000 долара месечна издръжка.
Бившите съпрузи имат четири деца – Норт (9 г.), Сейнт (7 г.), Чикаго (5 г.) и Псалм (4 г.), които прекарват повечето време с майка си Ким. В епизод от подкаста On Purpose with Jay Shetty тя разказва повече за ролята си на родител и за трудностите, с които се сблъсква.
Ким Кардашиян разкрива, че именно чрез родителството е научила най-много за себе си. “Това е най-голямото предизвикателство. Има нощи, в които се разплаквам, за да заспя”, признава тя.
Риалити звездата споделя още, че децата ѝ имат различни настроения и характери, понякога се карат и тогава ѝ се налага да влезе в ролята или на добрия полицай или на лошото ченге. Ким не крие, че все още трябва да работи върху това да бъде по-твърда с малките и ѝ е трудно, но пък това да е майка според нея е “най-възнаграждаващата работа в целия свят”.
“Няма нещо, което да те подготви за това. Без значение колко чакаш. Без значение какво чакаш. Никога не си подготвен”, допълва тя.
За Ким Кардашиян е напълно вярно, когато хората казват, че по време на родителството дните са дълги, а годините кратки, пише Insider. “Особено когато са бебета и ги храниш… настава пълна лудост. И все пак е най-добрият хаос.”
Риалити звездата казва, че по време на пандемията отглеждането на децата ѝ е било още по-трудно, дори “безумно”. Имало е моменти, когато с дни не ѝ е оставало време да си измие косата или пък не си е сменяла пижамата. “Беше лудост, разбирате ли?”
Едва ли има родител, който да не е влизал в положението на Ким. А и нека имаме предвид, че тя е самотна майка с цели четири деца, които тепърва развиват характер. Остава ни да ѝ пожелаем с времето предизвикателната ѝ роля на майка да става все по-лека и децата ѝ да израснат здрави и щастливи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обича ли кралица Рания снаха си

До сватбата на йорданския престолонаследник принц Хюсеин и неговата избраница Раджула ал Саид остават броени дни. И преди двамата да се врекат във вечна вярност, по традиция се организира тържество, на което се извършва ритуалът къна за бъдещата булка. Това е един вид моминско парти в мюсюлманския свят, на което присъстват […]