Мастагарков призна за “Ергенът” след “Игри на волята”, оказа се, че е бил…

Топ моделът Благомир Мастагарков, който отпадна на полуфиналите в “Игри на волята” избира да влезе именно в “Игрите”, при положение че на два пъти преди това е имал покана да участва в “Ергенът”.

Отказвал е, защото мечтата му е била да участва в “Игри на волята”. Споделя още, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.
Никой не очакваше Мартин да каже това на Мастагарков в “Игри на волята”
В скорошно подкаст интервю Мастагарков разказва още, че никога не е обмислял да играе с Мартин след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал. Пререканията между двамата пък, са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали фолкпевицата Емануела и моделът.

В “След Игрите” Мастагарков разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима – фолкпевицата Деси Слава.
“За момента любовта ми куца, за последно имах приятелка преди три години”, призна той и добави, че е доста придирчив към дамите, не харесва тези, които прекаляват с корекциите. И намери за уместно да поясни, че самият той няма никакви корекции по себе си, въпреки активните спекулации по въпроса. “Никакви корекции нямам”, заяви той.
Мастагарков натопорчи питона в леглото до Ръчев ВИДЕО 18+
Иначе от “Игри на волята” Мастагарков е излязъл с доста контузии по тялото. Бил е дори в тежко физическо състояние по време на играта, но е стискал зъби.

“Бях с зараза на белите дробове, никакъв въздух нямах, имах пулс 215”, разкри моделът, който дори се прекръсти пред камерата, че травмата на рамото, която доста от съплеменниците му смятаха за симулация, е съвсем истинска. “Преди два дни бях на физиотерапия, рамото още ме боли и съм на инжекции”, призна Мастагарков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория Капитонова призна за проблем с алкохола и за нещо голямо

Виктория Капитонова реши да си признае за един грях, който едва ли ще й изчетка имиджа, в който тя толкова упорито инвестира в последните години. Но все пак откровеността й също ще й докара дивиденти и сме сигурни, че тя мисли по същия начин. Наскоро инфлуенсърката с руски корени, за […]

Subscribe US Now