Виктория Капитонова призна за проблем с алкохола и за нещо голямо

Виктория Капитонова реши да си признае за един грях, който едва ли ще й изчетка имиджа, в който тя толкова упорито инвестира в последните години. Но все пак откровеността й също ще й докара дивиденти и сме сигурни, че тя мисли по същия начин.

Наскоро инфлуенсърката с руски корени, за която потребители в мрежата са готови да дадат четирицифрени суми, сподели, че по време на снимките на “Ергенът” е изкарала тази “злобна” своя страна, заради многото алкохол и малкото храна във формата. Капитонова гостува в подкаста на Мели и там разкри за проблема с алкохола. 
Виктория Капитонова си обяви цената и веднага се продаде на…
Тя сподели, че е наследила от баща си тази черта, в която като се напие, става агресивна. За това тя предпочита да избягва алкохола.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VICTORIA KAPITONOVA ️ (@victoriakapitonova)

Капитонова сподели също, че всеки път, когато пие, започва да прави скандали на своя приятел и да го човърка. Не скри, също така, че в “Ергенът” й е било адски скучно, за това и през цялото време там пиели алкохол, като това ги раздразвало още повече, и така ставали всички спорове.
Без милост: Виктория Капитонова изхвърли кучето си на боклука СНИМКИ
Междувременно, покрай признанията за алкохола, стана ясно още, че Виктория Капитонова вече си е купила апартамент без да тегли нито веднъж кредит, благодарение на сторитата, които качва в социалните мрежи и курсовете си, които продължават да се харчат като топъл хляб.

Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям, което означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество, пише “Уикенд”.
“Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство”, заяви наскоро в свое интервю инфлуенсърката./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DP. Fashion Studio (@darina.pirinska)

Източник: blitz.bg
Next Post

"Наистина любов" навърши 20 години

Романтичната коледна комедия “Наистина любов” официално се появява на екран на 6-и ноември 2003 г. Филмът е толкова оригинален и забавен, че веднага се превръща в любим за мнозина. А с днешна дата вече е абсолютна класика – изминали са цели 20 години от появата му. Освен с уникалния си […]

Subscribe US Now