20 години след първата среща – Ашанти и Nelly очакват бебе

Всяка една връзка е уникална сама по себе си, но има и такива, които са наистина интересни. Като тази между Ашанти рапъра Nelly.
Двамата се запознават за първи път през 2003 г., като малко след това започнаха връзка, която продължи до 2013 г. В продължение на осем години Ашанти и Nelly живееха живота си поотделно и никой не предполагаше, че някога могат отново да се съберат.
Е, това се случи през 2021 г., когато музиката ги събра отново на една сцена. През 2023 г. пък официално обявиха, че са отново заедно като двойка. А тази година е ред две нови големи новини.
От профила на Ашанти в Instagram разбираме, че 43-годишната изпълнителка е бременна и ще става майка. Бащата, разбира се, е Корнел Хайнс, както е истинското име на Nelly.
Към момента обаче не разкриват подробности около бременността. В интервю за Essence обаче Ашанти казва другата голяма новина – двамата с рапъра са решили да се сгодят. Не е ясно за кога планират сватбата, но това определено е неочакван развой на връзката им.
Докато това ще бъде първо дете за Ашанти, за 49-годишния Nelly ще е трето, като той има син Корнел III (21 г.) и дъщеря Шанел (26 г.). Освен това, от People припомнят, че рапърът помага активно в отглеждането на племенниците си Сидни и Шон след като тяхната майка и негова сестра Джаки, почина от левкимия през 2005 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой смята, че Сидни Суийни не е красива и не може да играе

Сидни Суийни е сред най-обсъжданите и популярни млади актриси през последните няколко години. Славата за нея тръгна от сериала “Еуфория”, но тя успя да яхне вълната по най-добрия начин. Новите филми и сериали с нейно участие следват един след друг, а един от последните, който гледахме, е “Обичам да те […]

Subscribe US Now