Мъжът, когото Емили Ратайковски прегърна на Нова година

В последните месеци отново станахме свидетели на не една и две изненадващи звездни раздели, както и на още по-изненадващи звездни свалки. След като през 2022 г. Емили Ратайковски сложи край на брака си със Себастиян Беър-Маклард, през 2023 г. я видяхме да се целува страстно както с Хари Стайлс, така и с френския актьор и комик Стефан Банк.
Моделът обаче посрещна новата година в по-различна компания. Тя публикува в профила си в Instagram поредица от снимки, от които разбираем как си е прекарала празника. Отново неприлично секси и в оскъдно облекло, Ратайковски се оказа в обятията на ганайско-американския изпълнител и текстописец Моузес Съмни.
Двамата позират с широки усмивки и с контрастни тоалети – тя изцяло в бяло с доста изрязана рокля, а той – от глава до пети в черно.
Те не се притесняват да показват пред камерата и танцувални умения, а ръката на Съмни е опасно близо до сочните форми на Емили. А кадрите няма как да не ни усъмнят дали двамата са просто приятели.
В новогодишната нощ далеч не е първият път, в който ги виждаме заедно. от години Ратайковски и Съмни имат близки отношения, които надали прекрачват границата на приятелството.
Изпълнителят е определят публично своята сексуалност като “непостоянна” и по думите му не може да се определи като гей, но със сигурност не е и хетеросексуален. Е, все пак има вероятност Емили да му е върнала интереса към жените.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Грета Тунберг в 20 факта

Днес, 3 януари, рожден ден празнува шведската активистка Грета Тунберг. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now