Глория издаде как поддържа перфектна форма, показа… ВИДЕО

Перфектната форма на Глория отдавна вълнува феновете й, още повече, че тя години наред не е допускала драстична промяна в килограмите си, за разлика, например, от щерка си Симона, която продължава все така да води битка с тях.

Вчерашният неделен ден даде и този дългочакан от почитателите на фолкзвездата отговор – а именно – какво прави, за да изглежда по този начин. Е, като видите какво прави Глория, вероятно тутакси ще поискате да я последвате на вело алеята. Да, тя кара активно колело, особено неделните сутрини.
Глория призна за сватбата, обяви, че…

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria)

“Страхотна си! Браво! Така се прави! “Тази фигура не е случайна!”, пишат й фенове, впечатлени от спортния дух и енергичност на своята любимка.
Глория публикува скандална СНИМКА с гаджето, на която се е сгушила в него
Какво още прави, за да изглежда толкова добре Глория обаче, е въпрос, на който само тя би могла да отговори изчерпателно. Освен, ако не показва редовно как протичат дните й, когато не е на работа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Бакалова като наемен убиец във филм на Силвестър Сталоун

След като Мария Бакалова си спечели международна слава с участието си в продължението на “Борат”, тя получи главни роли и във филми като Bodies Bodies Bodies и Fairyland. Освен това даде гласа си на кучето Космо за “Пазители на галактиката Vol. 3”. Предвид всички тези успехи на актрисата, бяхме убедени, че […]

Subscribe US Now