Хайди Клум надмина себе си

Няма какво да си кривим душата – в момента мислите на всички ни са насочени към лятото, отпуската и къде да ги прекараме най-ползотворно.
Е, ние може и да сме така, но Хайди Клум например мисли няколко хода напред. Или по-точно казано – няколко месеца напред. От профила на модела в Instagram разбираме, че е решила да започне подготовка за Хелоуин.
До края на месец октомври има още много време, но Клум е известна със своите пищни и незабравими партита за празника. Очевидно, тази година тя няма да пропусне да го организира, както направи през 2020 г. и 2021 г. заради пандемията.
От поста ѝ в социалната мрежа виждаме как седи на стол по сутиен, докато щателно бива заснета и сканирана от всички страни. От Yahoo Entertainment разбираме, че тази година Хайди Клум надминава себе си по това колко рано започва да се подготвя за Хелоуин.
През 2019 г. започна подготовка едва два месеца по-рано, докато през 2013 г. чак от юли. Но сега е решила още от края на юни. Което ни навява на мисълта, че тази година костюмът ѝ ще бъде още по-сложен за изработване.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория Капитонова разкри след "Ергенът": Предлагат ми 1000 лв. на час за... СНИМКА

Победителката от първото издание на “Ергенът” Виктория Капитонова продължава с откровенията след края на формата, а това, което призна неотдавна, взриви окончателно виртуалното пространство. Красавицата разкри, че след формата вниманието към нея е огромно, като дори са й предлагани и пари срещу секс. “Предлагаха ми 1000 лв. за час, не […]