Лина с награда за „Млад продуцент на годината“

На годишните награди VIP Awards, организирани от Ива Атанасова, попфолк звездата Неделина Цанева – Лина, отнесе приза „Млад продуцент на годината“.

Отличието Лина получи за своя лейбъл LM Production (Lina Music Production), с който тя успешно открива и лансира млади талантливи имена в поп-фолка.

„Щастлива съм, че получих тази награда. Тя е оценка не само за моя труд, но признание за успехите на екипа ми и изпълнителите“, сподели Лина.
Талантливата изпълнителка се забавляваше в компанията на поп-фолк певиците Зорница Андреева и Пламена Петрова, плеймейтката Анна-Мария Чернева, Валентин Кулагин, както и екипът на LM Production – Петър Калпаклиев, Ренета Николова, Хари Тончев.

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето я и най-влиятелната личност на 2022 г. 

Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието отличието се дава на човек, който през изминалата година е имал най-голямо обществено влияние, било то положително или отрицателно. Този път за Личност на 2022 г. Time избра украинският президент Володимир Зеленски. От изданието публикуваха снимка с лика на Зеленски, който е […]