Ето го гаджето на Красима от “Игри на волята” СНИМКА 18+

Тези дни видяхме и  Красима в “Черешката на тортата” заедно с останалите участници от “Игри на волята”. И въпреки че тя не успя да спечели плакета на кулинарната надпревара, както й се искаше, направи нещо, което отново я изстреля в обсега на вниманието в социалните мрежи.

“Черешката” спечели Паулина, а на второ място остана Андрей. Красима пък, се забавляваше сериозно в тази компания, въпреки че на арената на “Игри на волята” често хич не й беше до смях. Освен това наскоро показа и гаджето си, а снимката им е повече от секси.
Силиконката Красима от “Игри на волята” се появи и разкри какво се случва с нея СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от B A M B I (@bambibambinson)

Гаджето на Красима се казва Александър и двамата са заедно от години. Дори се очаква скоро да се заговори и за сватба. “Мога да кажа, че съм намерила правилния човек за мен”, сподели преди време фурията.
Симеон от “Игри на волята” се раздели с гаджето си заради… Красима СНИМКИ
След като излезе от “Игри на волята”, Красима направи пълна метаморфоза – промени на няколко пъти цвета на косата си, подложи се на корекция, свали излишните килограми и днес е умопомрачителна мацка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Големите звездни раздели на 2022 г. (до момента)

Съвсем нормално е любовта на известните личности да предизвиква сериозен интерес от страна на феновете и хората като цяло. Но не е никаква тайна, че голяма част от връзките, които са под светлините на прожекторите, не се славят като кой знае колко дълготрайни. Разбира се, невинаги публичността и интересът са причините […]