Лили Иванова разплака китариста си, ето я причината СНИМКА

По време на концерта в Стара Загора тя дари музиканта с икона по случай рождения му ден. На гърба й Лили бе написала собственоръчно специално пожелание за Ангел, но така и не разкри какво точно му е казала.

“За нас е невероятно удоволствие да бъдем в този ваш прекрасен град”. С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна на сцената на Летния театър в Стара Загора. Песента “Студ” даде начало на концерта на примата тази вечер, част от националното й турне.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa – беквокали.
Старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова и пяха с нея песните “Щурче”, “Детелини”, “Панаири”, “Ветрове” и “Предупреждение”. Концертът завърши с обичаната от поколения българи песен “Камино”. Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващите предвидени концерти са в Добрич на 4 септември, във Враца – 18 септември, Хасково – 20 септември, Русе – 20 ноември.  На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК, писа “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, за да пече десерти

В началото на миналата седмица стана ясно, че половинката на Сандра Бълок – Брайън Рандъл, е починал след като през последните три години се е борил с тежко заболяване. Бе заявено, че самият Рандъл не е искал подробности около състоянието му да бъдат правени публично достояние до този момент. Сестрата на […]

Subscribe US Now