Когато Диляна Попова е истинско морско изкушение

За никого не е тайна, че Диляна Попова обича морето, затова и се опитва винаги, когато има малко свободно време, да го прекара на някой плаж.
Тъй като в България все още е доста рано за морски забавления, актрисата избра друга своя любима дестинация, която посещава често.
Тя сподели няколко снимки в профила си в Instagram, на които без да казва къде точно се намира, само загатва, че става въпрос за остров. Знаейки пристрастията ѝ към Малдивите, няма да се изненадаме, ако пак е там. 
“Винаги е лято някъде”, пише Диляна Попова под серия от снимки, на които я виждаме да позира по бански. Не можем да не се съгласим с нея. И винаги е добре да сме там, където е лято, бихме добавили ние. 
По всичко личи, че Диляна е в перфектната форма, в която винаги е била, а и как иначе – след интензивните тренировки, на които се подлага.
А ние за пореден път ѝ завидяхме: от една страна, за поредната  почивка на морето, от друга – за ослепителния начин, по който изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралското семейство отпразнува първи Великден без Елизабет Втора

През отминалата неделя кралското семейство се събра за специален повод. Целият двор отбеляза първия си Великден без кралица Елизабет Втора. По традиция всички се събраха в параклиса “Сейнт Джордж” в Уиндзор. Крал Чарлз Трети и кралицата-консорт Камила бяха начело на пристигащите за великденската служба. Веднага след тях вървяха по-малките братя […]