Наум и Теа нагорещиха с тези СНИМКИ 18+ от Гърция и издадоха, че…

У нас може и да захладнява малко по-малко, но за Наум Шопов и Теа Минкова лятото е в разгара си, защото те са в топла съседна Гърция, където не само, че приковават погледите с изваяните си тела, но и предизвикват нещо страшно сред последователите си в социалните мрежи.

“Тати & Мама”, е написала половинката на актьора под интригуващия кадър, предизвикал вълна от реакции. На фотоса звездното семейство е по бански и показва крайния резултат от усърдните тренировки във фитнес залата.
Гърми жесток скандал: Уличиха Теа и Наум в измама за куп пари!
След като получи десетки похвали за начина, по който изглежда, брюнетката сподели в коментари, че обмисля идеята скоро да качи видеа с тренировките и хранителния си режим – за всички, които искат да следват стъпките й.
Голяма новина разтърси Наум Шопов и Теа: задава се бебе № 2
“Никак не е лошо за сряда, 4 октомври! Слънце, море, Теа”, пък пише актьорът под друга гореща снимка на двойката, която провокира не по-малко реакции в мрежата./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Naum Shopov (@shopov)

Източник: blitz.bg
Next Post

Ребека Лус след признанията на семейство Бекъм

Едно от най-интересните признания, който Дейвид и Виктория Бекъм направиха в документалната поредица Bekcham, определено е това за авантюрата на бившия футболист с Ребека Лус преди близо 20 години. Чухме позицията на съпрузите, но не и на третата страна в скандала. Ребека Лус със сигурност не е искала името й отново […]

Subscribe US Now