Когато Хали Бери не се притеснява да изпие чаша вино гола ( на балкона)

Винаги сме се възхищавали на жени, след които всеки се обръща. И не само защото са красиви, а и защото всички винаги се питат: “На колко ли е години тя и как успява да изглежда така?” И въобще, как има жени (а и мъже), на които времето не им се отразява въобще… Е, поне не и толкова видимо.
Тук веднага изниква и клишето, че “възрастта е просто число”. Да, число е – особено когато погледнем Хали Бери. Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните 56 години. Холивудската актриса и носителка на Оскар изглежда наистина страхотно и впечатляващо за възрастта си. А и явно сама го знае, след като не се колебае да споделя периодично в социалните мрежи свои снимки в по бански или дори без облекло.
Само преди няколко дни Хали реши да зарадва милионите си последователи в Instagram, публикувайки своя снимка. При това не от къде да е, а от балкона. И не как да е, а без абсолютно никакви дрехи. Само с чаша вино в ръка.
Както може да се очаква, актрисата съвсем ловко е успяла да прикрие интимните си части, така че макар да е гола, не изглежда вулгарно. И не можем да отречем, че снимката е повече от секси.
“Правя, каквото си поискам”, уверено пише Хали Бери под кадърът, а хилядите харесвания и положителни коментари на феновете ѝ само потвърждават убеждението ни, че човек трудно може да откъсне поглед от актрисата. Независимо дали е с дрехи, или само с чаша вино в ръка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов обрат за Вергов! Колеги неочаквано му забиха нож в гърба

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв “Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше […]

Subscribe US Now