14 години след Световното в Южна Африка – Шакира отново на сцената на футболен стадион

За цялата си дългогодишна кариера Шакира може да се похвали с редица значими постижения и достигането на ранга на суперзвезда. Но не си дава и миг почивка от музиката и продължава да създава парчета и да пее с голяма страст.
През март колумбийката издаде своя 12-и студиен албум Las Mujeres Ya No Lloran, който достигна номер 13 в класацията Billboard 200 и бе на второ място по продажби. Малко след представянето му певицата направи изненадващо изпълнение пред повече от 40 000 души публика на Таймс Скуеър.
Името на Шакира обаче свързваме и с изпълненията ѝ на големи световни събития като Super Bowl и Световното първенство по футбол. В момента обаче, наред с Евро 2024, се провежда и Copa Amеrica USA 2024. Освен че и двата шампионата са футболни, датите, определени за финалите им, също съвпадат – 14 юли, неделя.
Специален гост на финала ще бъде именно Шакира, която се очаква да пее на полувремето на мача на Hard Rock Stadium в Маями пред публика от около 54 000 души. Това изпълнение на певицата ще бъде и първото ѝ участие на Copa Amеrica USA 2024 изобщо в кариерата ѝ, пише Billboard.
“Шакира е необикновена южноамериканска звезда, която заслепи целия свят”, споделя президентът на спортната асоциация на CONMEBOL Алехандро Домингес в изявление.
И допълва: “Нейните песни се пеят и танцуват във всяко кътче на планетата, превръщайки нейното изкуство в глобален феномен, който прескача граници и радва милиони хора. Сигурни сме, че нейното представяне на Copa Amеrica USA 2024 ще засили посланието за страст и единство чрез спорта.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алек Болдуин, изправен пред 18 месеца затвор - невинен до доказване на противното

Повече от две години след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма Rust, съдебната сага все така продължава да не намира своя край. Припомняме, че през октомври 2021 г., със зареден реквизитен пистолет, актьорът Алек Болдуин стреля и убива операторката Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. Случаят шокира Холивуд […]

Subscribe US Now