Когато Брад Пит позволи на съседа си да живее безплатно в къщата му

През последните години Брад Пит може и да има доста проблеми в личен план, свързани най-вече с раздялата му с Анджелина Джоли. Около която има много спорове и обвинения към актьора, но това не означава, че той не е добър човек.
Един от примерите за добротата на актьора е, че е позволил на съседа си да живее в къщата му напълно безплатно. През 1994 г. Пит купува имението Los Feliz от актрисата Касандра Питърсън за 1.7 милиона долара, а само преди дни стана ясно, че след толкова много години го е продал за цели 40 милиона долара.
От интервю на Питърсън за списание People разбираме, че в продължението на няколко години актьорът е разширявал владенията си, закупувайки всички 22 по-малки къщи, които са в съседство. Една от тези къщи обаче е била собственост на 90-годишен човек, който Брад Пит е оставил да живее в имота си, макар да го е закупил.
“Той беше много бил със съпруга. Жена му беше починала и съпругът, Джон, живееше в къщата сам. Знам, че Брад му беше позволил да живее в дома си, докато е жив, без да плаща нищо”, разяснява Питърсън.
Актрисата дори шеговито допълва, че тази сделка не е била изгодна за Брад Пит, защото въпросният Джон и доживял до 105 години. Макар да е продала имота си на Пит, Касандра Питърсън по-късно закупува съседна на него къща и така стават съседи. От досега си до актьора тя твърди, че е останала с впечатлението, че е винаги мил и любезен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол призна защо шамари мъжете и какво я кара да скочи в боя БЛИЦ TV

Тийнсензацията Гери-Никол взриви всички с болезнени откровения в новия епизод на подкаста на БЛИЦ “Не съм такъв човек”. За първи път “яката дупара” говори толкова открито за личния си живот, като вади на бял свят и най-големите си тайни.  Пред водещия Красимир Красимиров певицата се отпусна и без да се […]

Subscribe US Now